Samarbetspartner //

Fortnox – allt för företaget!
Fortnox är Sverigeledande leverantörer av webbaserade administrationssystem. Enkelt och lättanvänt! Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare och redovisningsbyråer. Välkommen till Fortnox – en värld av förenklad administration.

 

Billogram – det nya sättet att fakturera!
Billogram är en tjänst som genom ett automatiserat flöde hjälper företagare att hålla koll på sin fakturering,- från utskick till betald och bokförd faktura. Hittills har Billogram hjälpt över 10 500 företag att minska administrationen och fokusera mer på sin verksamhet, få bättre översikt, snabbare betalt och nöjdare kunder. Välkommen du också!

 

Ring Freddan Coaching – inom karriär, sport, hälsa och livet!
För att skapa en stark grundinställning oavsett mål behöver vi omprogrammera vårt tankesätt genom att skapa en strategi, rutiner och disciplin. Vi behöver lyssna, förstå och agera. “Your mindset is everything”.

 

EkoPic – Fota kvitton enkelt o snabbt!
Fota ett kvitto. Ange en titel, månad och dag. Tryck på skicka. Klart!

 


Digitala Juristerna – Affärsjuridiskt byrå!
Digitala Juristerna är en affärsjuridiskt byrå som förändrar den traditionella juristbranschen, genom att alltid tillämpa fasta och rimliga priser. De arbetar på distans, via webb och telefon. De riktar sig mot små och medelstora företag och hos Digitala Juristerna ingår alltid samtal med en jurist.